Inovace a investoři na stejné lodi s učiteli

Vzdělávací technologie je zaměřena na léčbu mnoha problémů, které se potýkají s výukou K-12, která poskytuje online vzdělávací pro studenty v pre-K až do 12. třídy. K-12 zahrnuje primární a sekundární vzdělání v Indii, Spojených státech, Kanadě, Ekvádoru, Jižní Koreji, Turecku, Filipínách, Egyptě, Austrálii, Afghánistánu a Íránu.

Hlavním posláním vzdělávacích technologií se stala mise pro vytvoření individualizovaného prostředí speciálně pro každého studenta a jeho specifické potřeby a umožnění tzv. „personalizovaného učení“. Z dlouhodobého hlediska je také třeba vytvořit nástroje, které by každému učiteli umožnily poskytovat každému žákovi individuální výuku a mentorium. Jak již různé studie potvrdily, je pro studenta lepší, když má možnost se učit svým vlastním tempem na základě svých vlastních zájmů a ve stylu, který mu vyhovuje, než sedět se všemi ve třídě, mít stejné materiály jako všichni ostatní a poslouchat učitele bez ohledu na své silné stránky a pracovní tempo.

Nadace Bill & Melinda Gatesových, která investuje téměř 1,7 miliardy dolarů do vzdělání v příštích pěti letech, podporuje výzkum a vývoj v oblasti vzdělávacích technologií s cílem zlepšit učení studentů. Jedním ze způsobů, jakým může technologie hrát důležitou roli ve vzdělávacím prostoru je, že učitelům pomáhá zefektivnit administrativní práci.

 

Zdroj
US News

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button